dilluns, 8 de febrer del 2010

NOTÍCIES: La Vilella Alta i Vila-seca treballen per celebrar una consulta independentista el 25 d'abril

El passat 31 de gener es va constituir La Vilella Alta Decideix, la comissió organitzadora de la consulta sobre la independència al municipi de la Vilella Alta. Aquesta comissió està integrada per veïns i veïnes del municipi del Priorat la qual treballarà per què el 25 d'abril de 2010 se celebri la consulta i aquesta sigui "tot un èxit de participació" segons la mateixa comissió.

La consulta compta amb el suport unànime de l'Ajuntament de la Vilella Alta, el qual va aprovar en ple una moció de suport a la mateixa, així com també de les dues entitats del municipi com són l'Associació de Veïns de la Vilella Alta i l'Associació de Jubilats i Pensionistes de la Vilella Alta. D'aquesta manera, la Vilella Alta se suma a altres municipis que han realitzat aquesta consulta i espera que a la comarca del Priorat altres pobles segueixin aquesta iniciativa.

Vila-seca també s'organitza per celebrar una consulta popular sobre la independència de Catalunya

Diverses entitats de Vila-seca, amb el suport de múltiples particulars, han iniciat el procés per organitzar una consulta sobre la independència, com ja s’ha fet en d’altres municipis del país. Igual que a la Vilella Alta, l’objectiu és sumar-se a la tercera onada de votacions, que s’ha previst pel proper 25 d’abril. Aquest divendres dia 6 es farà una nova reunió per tal de definir les diferents àrees de treball i començar a prendre decisions sobre actuacions concretes. Una de les primeres serà l’adhesió formal a la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència. Entre les prioritats també hi ha presentar una moció al ple, per tal que l’Ajuntament doni suport al procés. Per aquest motiu en les properes setmanes s’establiran contactes amb els diferents partits amb representació municipal (CiU, PSC, PP).

A delCamp.cat, lo 2 de febrer de 2008.


http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=5786

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada