dilluns, 8 de febrer del 2010

NOTÍCIES: Noves poblacions se sumen a les consultes independentistes

El ritme de noves poblacions on es celebraran consultes populars sobre la independència no para de créixer setmana rere setmana. Diumenge passat, es va constituir la plataforma organitzadora a La Vilella Alta (el Priorat), I, també la setmana passada, es va constituir la comissió organitzadora de la consulta a Vila-seca (el Tarragonès). El llistat de poblacions, encara podria créixer més aquestes setmanes, ja que per exemple, aquest dissabte al vespre a Falset, es fa una xerrada informativa per a totes les ciutadanes del Priorat que estiguin interessades en organitzar-les a les seves respectives poblacions. També hi ha novetats, sobre la consulta de Montblanc i Reus. La capital de la Conca celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 de febrer, una Festa Major, com a acte previ a la consulta del 28. I, ahir, es va presentar en roda de premsa la Plataforma Reus Decideix, la qual va anunciar que està treballant per fer la consulta el proper 25 d'Abril. A més de Reus, hi ha més novetats a la comarca. Dissabte al vespre es presenta la Plataforma Riudoms Decideix i es celebra un acte de campanya d'Alforja Decideix.

Dues noves poblacions ja han creat la comissió organitzadora de la consulta

Aquesta setmana s'ha fet pública la creació de la Plataforma Vila-seca Decideix i la Plataforma La Vilella Alta Decideix.

Pel que fa a la població del Tarragonès, ja s'han celebrat dues reunions preparatòries de constitució d'aquesta plataforma. Demà divendres, a les 10 de la nit al Centre, es farà la tercera trobada, on es parlarà entre d'altres temes que els partits polítics representats al Consistori, debatin una moció de suport a aquesta iniciativa. També estan treballant per acabar d'estructurar la plataforma i, ho fan, amb el repte de poder realitzar la consulta el proper 25 d'abril.

Aquest dia, també és l'escollit per la recent creada Plataforma La Vilella Alta Decideix. Aquesta, ja compta amb el suport unànim de l'Ajuntament de la població, que va aprovar una moció de suport aquesta mateixa setmana passada. A més, compta amb el suport de les dues entitats del poble: l'Associació de Veïns i l'Associació de Jubilats i Pensionistes, que alhora, participen a la plataforma.

A més, a la comarca del Priorat, podrien sorgir noves plataformes, ja que, aquest dissabte a les 7 del vespre, al Teatre l'Artesana de Falset, el Col·lectiu Independentista del Priorat, ha organitzat una xerrada informativa, que anirà a càrrec de la Plataforma Montbrió Decideix, adreçada a totes les persones de la comarca interessada en constituir plataformes a les seves respectives poblacions.

[...]

A Pobleviu.org, lo 3 de febrer de 2010.

http://www.pobleviu.cat/index.php?id_categoria=12&madre=7&id_noticia=1427

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada